Hjem

Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb er en sportsfiskeklubb tilknyttet NJFF . Klubben ble stiftet i 1990 og har pr i dag ca. 60 aktive medlemmer.  Klubben ønsker å fremme frilufts- og spesielt fiskeinteresse blant barn, ungdom og voksne. Bidra til å øke interessen for blant annet fiske som konkurranseform både sommer og vinter. Gi vårt bidrag til å øke interessen for å ta vare på naturen som en stor ressurs for oss selv og kommende generasjoner.

Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb har flere aktive medlemmer som driver med isfiske. Og de aller fleste av disse deltar aktivt på de fleste isfiskekonkurranser i distriktet. Vi arrangerer også flere isfiskekonkurranser i løpet av vinteren. Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb har arrangert to NM og ett Nordisk i isfiske og flere av medlemmene har gode plasseringer i NM og Nordisk. Om ønskelig kan klubben stille opp med informasjon og eventuelt kursing i moderne isfiske. Ta kontakt med oss hvis du vil lære mer om isfiske. Hver vinter arrangeres det flere felles turer til vann i nærliggende områder. Noen av klubbens medlemmer konkurrerer også i moderne meite ,og det arrangeres stevner i moderne meite lokalt fra tid til annen.

Klubben har også mange medlemmer som ikke er konkurransefiskere. Det er dyktige fluefiskere som kan lære bort å kaste med flue og binde fluer.. Det er båtfiske hvor det dorges etter de store ørretene på Mjøsa . Samt det spinnfiskes etter det meste av arter  i elv ,  fersk- og saltvann!

Kontakt oss