Klubbkvelder

Hver tirsdag kveld kl. 18.00 er det klubbkveld. Vi samles rundt bordene på klubbhytta med en kopp kaffe eller en brus. Det hender da selvfølgelig at vi ljuger litt (noe som jo er ganske vanlig når sportsfiskere møtes), mens andre binder fluer, ser på video, diskuterer siste nytt eller det kan hende at vi gjør  dugnadsarbeid på klubbhytta.

Fra tid til annen har vi også invitert kjente personligheter med de samme interessene som oss selv. Disse personene har delt sine kunnskaper med oss andre. Vi har også fra tid til annen besøk av lokale sportsforretninger/ leverandører som presenterer siste nytt.

Vi hadde satt stor pris på om flere av våre medlemmer hadde mulighet til å møte opp på klubbkveldene våre. Det finnes sikkert noe å gjøre om du ikke binder fluer e.l. ;)