Søk på siden

Leie Klubbhytta ?

Forespørsel for leie av klubbhytta :

Antall Personer
Fra Dato
calendar
Til Dato
calendar

Litt om Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb

Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb er en sportsfiskeklubb tilknyttet NJFF . Klubben ble stiftet i 1990 og har pr i dag godt over 100 aktive medlemmer.

Noen av medlemmene er mer aktive enn andre men dette er vel vanlig flere steder.

Selve klubbnavnet vårt sier deg nok noe om hva vi driver med i klubben vår. Det betyr altså at klubben vår er "altetende" når  det gjelder fiske.

Vi har medlemmer som utøver isfiske, trolling, meitefiske, fluefiske, laksefiske, slukfiske – "you name it".

gtsfk logo

Siden klubbhytta vår ligger ved Skumsjøen er det naturlig for oss at vi hver vinter arrangerer flere isfiskekonkurranser på dette vannet.

Vi forsøker også å få til felles sosiale turer både sommer og vinter, alt fra korte dagsturer til lengre turer med overnattinger og masse fisking.