Søk på siden

Leie Klubbhytta ?

Forespørsel for leie av klubbhytta :

Antall Personer
Fra Dato
calendar
Til Dato
calendar

Klubbhytta

Klubben er den lykkelige eier av ei klubbhytte som ligger strategisk til ved Skumsjøen.  For de som er litt kjent, det er den store røde hytta like ved dammen, rett før du kommer opp til Osbakken. Hytta har etter hvert blitt noe modernisert og utbedret.  Det er sengeplasser til 12 personer i hytta men det kan i tillegg sove ca. 25 personer oppe på loftet. Kjøkkenet er fullt utstyrt med kjøleskap, fryser, komfyr, oppvaskmaskin og dekketøy til 20-30 personer. Hytta er også utstyrt med flere toaletter og dusjer.

For en rimelig leie kan du enten du er medlem eller ikke leie hytta til forskjellige formål. Her har det vært arrangert alt fra barnedåp til 50 års lag. Selv bruker vi hytta til klubbkvelder, fiskekonkurranser, kurs og andre sosiale tiltak.  Vi har i tillegg en aluminiumsbåt og en lavvo til utleie for våre medlemmer m.fl.

Vil du leie hytta ?

Bruk "Leie klubbhytta"  funksjonen i sidemenyen eller kontakt oss ved andre spørsmål vedrørende klubbhytta og klubben.