..ISFISKE..

Klubben har flere aktive medlemmer som driver med isfiske. Og de aller fleste av disse deltar aktivt på de fleste isfiskekonkurranser i distriktet. Vi arrangerer også flere isfiskekonkurranser i løpet av vinteren. Klubben har arrangert to NM i isfiske og flere av medlemmene har gode plasseringer i NM og Nordisk (junior). Om ønskelig kan klubben stille opp med informasjon og eventuelt kursing i moderne isfiske. Ta kontakt med oss hvis du vil lære mer om isfiske. Hver vinter arrangeres det flere felles turer til vann i nærliggende områder.

..FLUEFISKE..

Klubben har en del aktive fluefiskere som benytter hver anledning de har til å fiske om sommeren. Nesten hele høsten og vinteren igjennom vil du finne noen av dem ivrig opptatt med å binde fluer til neste sesong. Her vil du som måtte ønske det få mange gode tips og råd fra  våre fluebindere. Eller hva med å lære seg å binde fluer selv. Vi arrangerer fluebindekurs for nybegynnere eller de som har bundet litt fra før. Kursene arrangeres årlig, legges stort sett til høst/vinterstid.  Sommer og høst arrangeres det flere fellesturer til vann og elver i vårt nærområde og er du interessert er det bare å bli med. Vi har alltid plass til en til på ”laget”. Og om du skulle trenge opplæring i kasting med fluestang kan det også ordnes. Vi arrangere fluekastekurs hver vår omtrent rundt sesongstart for fisket.

..LAKSEFISKE..

Flere av klubbens medlemmer bruker store deler av sommeren til å jakte etter laksen i flere av Norges mange lakseelver. Drammenselva er spesielt populær og mange har campingvogn ved Hokksund som brukes som base for laksefisket.